Telenor europa

telenor europa

EU/EES · Övriga Europa · Världen 1 · Världen 2 · Världen 3. Samtal till Kundservice, 0 kr, 0 kr, 0 kr, 0 kr, 0 kr. Samtal till Sverige, till besökt land och till ett land i zonen, Som hemma, 7,16 kr/min, 12 kr/min, 16 kr/min, 16 kr/min. Samtal till ett land utanför zonen, 7,16 kr/min, 7,16 kr/min, 12 kr/min, 16 kr/min, 16 kr/min. Ta emot. Vad kostar det att ringa och surfa utomlands? I EU/EES kostar det faktiskt inget extra alls. Det gäller oavsett om du har mobilt kontantkort eller abonnemang hos oss. Om du har Telenor Frihet surfar du dessutom utan extra kostnad i Thailand, Malaysia och Myanmar. Reser du ofta med jobbet? Här hittar du allt du behöver veta om Telenors utlandspriser. Hur mycket det kostar att ringa och surfa i det landet du befinner dig i.

Telenor europa - vnster

Är du inte observant på vilken operatörs nät din telefon är uppkopplad mot, finns risken att du debiteras för trafik gjord i grannlandet, trots att du inte har varit där. Underlaget lämnar du till Telenors kundservice per mail. Priser från Sverige Priser från Sverige till ett annat land Fria sms till hela världen Ring billigt till andra länder. Telenor Frihet 1,5 GB: Lugn, vi kommer att meddela dig per sms om du använder ditt abonnemang enligt ovan definition av extemanvändning. telenor europa

Telenor europa - uppfyller

Tvärtom vill vi att våra kunder ska kunna resa så bekymmersfritt som möjligt utan att behöva ändra sina mobilvanor oavsett om man befinner sig i Sverige eller någon annanstans i EU, säger Patrik Hofbauer, vd på Telenor Sverige. Har du köpt en tillfällig tjänst, som t ex Respass, gäller de priserna för dig, även om de inte står med i välkomst-sms: När du reser i zonen som gäller för ditt abonnemang: Har du nyligen surfat upp din surfmängd och fyllt på igen är det bra att starta om telefonen då gammal information kan ligga kvar och spärra för surf. Tänk på att meddelandefunktionen iMessage är aktiverad som standard.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *