Värdering skogsfastighet

värdering skogsfastighet

Värdeindikatorn i vår fastighetsförmedling jämför din fastighet med vad våra fastighetsmäklare förmedlat jordbruks- och skogsfastigheter för i ditt område. Värdeindikator. Fyll i värden för en snabb värdeindikation på din skogsfastighet. Du hittar värdena i din skogsbruksplan. Har du ingen använder du knappen "snittvärden" för att få fram statistisk data som underlag för värdeindikationen.​ Läs mer om webbtjänsten Värdeindikator Skog & Mark. Att värdera en skog är ofta komplicerat eftersom en mängd olika faktorer behöver tas med i beräkningen. Nu har vi dock gjort det lite enklare för dig! Fyll i formuläret nedan, så får du en uppskattning av hur mycket din skogsfastighet kan vara värd vid en försäljning.

Värdering skogsfastighet - skrnet

En korrekt värdering är av stor betydelse inför ett generationsskifte, inför upplösning av samägande, vid belåning med fastigheten som säkerhet, inför ett eventuellt köp, inför en eventuell försäljning, inför diskussioner om avsättning till naturreservat, biotopskydd etc. Därför ska man som underlag ha färska skogsuppgifter framtagna av någon som verkligen kan taxera skog. Var god försök igen senare. Huvudkontor Kontaktuppgifter till samtliga medarbetare på huvudkontoret i Umeå. Den här veckan passeras den magiska gränsen 1 m3 utlastad massaved från terminalen i Torsby. värdering skogsfastighet

Värdering skogsfastighet Video

Södras råvarutransporter

Värdering skogsfastighet - sprk mer

Webbtjänster Kolla in Norra Skogsägarnas online-tjänster för dig som medlem! Skogsekonomiska tjänster för dig som medlem i Norra Skogsägarna. Dela den här sidan med andra Vad innebär det att dela? Select Language English Swedish. Beståndsmetoden - BM-win   För värdering av skogsmark i intrångssituationer samt beräkning av graderingsvärde i skogsmark: Tyvärr lyckades vi inte spara din kommentar. Vi på Skogsmästarna har sedan talet följt skogsfastighetsmarknaden i Sverige och har utvecklat en egen metod Huggningsmetoden TM för marknadsvärdering av skog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *