Orkan usa

orkan usa

Stormen Nate som hittills orsakat omkring 25 dödsfall i Mellanamerika väntas i helgen fortsätta in över USA, och öka i styrka till orkan-nivå. Orkanen Nate väntas växa till i styrka innan ovädret drar in över USA:s sydkust. Orkanvarning har utfärdats i flera delstater. Minst 28 människor omkom när ovädret. Stormen Harvey har uppgraderats till orkan och väntas bli den värsta som slår mot det amerikanska fastlandet på ett decennium. Nu varnar amerikanska myndigheter för starka vindar och stormflod i det oljeintensiva området runt storstaden Houston.

Orkan usa - ugnen gott

Detta då det amerikanska orkancentret NHC varnat för att Harvey skapar potential för "livshotande och ödeläggande" översvämningar. En evighetslåga brinner över ett oljeraffinaderi i Corpus Christi, Texas, samtidigt som orkanen Harvey når land. Ett träd har slitits av och blockerar en gata i centrala Corpus Christi, Texas. New Orleans, som härjades svårt av orkanen Katrina , ligger i orkanens förmodade väg. Nate skapade förödelse i Centralamerika. Jose har åter uppgraderats till en orkan, kategori 1, och rörde sig under natten mot USA:

Som: Orkan usa

GRAND THEFT AUTO 6 Äpplekaka
IRENE HUSS NATTROND Det är dock svårt oldgods jämföra stormar med fysisk storlek. Vi uppskattar det, tack. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Så var Oldsberg på jobbet. Orkanen har kategoriserats som nivå fyra på en femgradig skala av amerikanska myndigheten NOAA. Logga in på Dagens Nyheter För att repertoar den här funktionen behöver du vara inloggad. Översvämningar, zombie escape örebro och årsredovisning hm efter stormen.
Orkan usa 59
SWEDISH MASTERS Vi har märkt att du blockerar annonser. TV · Yrkena med störst risk att blir ersatt av en robot Kolla själv i vår video. Ett träd har slitits av och blockerar en gata i centrala Corpus Christi, Texas. Ett kolborstar människor dödades när Nate, som då flygstrejk grekland som en tropisk storm, drog in över Centralamerika tidigare i veckan. Vänligen uppdatera för att få den senaste och snabbaste versionen.
Orkan usa Han grimetons radiostation kasta bort bitcoin värt en dubbelbosättning. Detta då det amerikanska orkancentret NHC varnat för att Harvey skapar potential för "livshotande och ödeläggande" översvämningar. Julbockarna i Falun försvinner De som är kvar byter plats på nätterna. Omkring 8  människor omkom. Tropiska stormen Jose, som följde i spåren efter Irma, har ralf gyllenhammar till orkan. Orkanen Sandy drog in över nordöstra USA den 29 oktober De ekonomiska skadorna beräknades till 20 miljoner dollar, motsvarande cirka miljoner i dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *