Pärleporten

pärleporten

Han har öppnat pärleporten sjungs av LP-vänner vid Nyhemsveckan Hela publiken på ca Musik: Alfred Dulin Text: Fredrik Arvid Bloom Som en härlig gudomskälla, rik och mäktig, djup och stor är den kärlek, nåd och sanning som i Jesus hjärta bor. Han har öppnat pärleporten så att jag kan komma in. Genom blodet har han frälsr mig och bevarat mig som sin. Under över alla under, allt förlat han mig en gång. Som en härlig gudomskälla, kanske mer känd som "Pärleporten", är en väckelsepsalm vars text är skriven av Fredrik Arvid Bloom till en melodi av Alfred Dulin. Sången publicerades i Solskenssånger III, med Johannes Alfred Hultman som kompositör och titeln "Underbara Gudakärlek." Den norska  ‎Bakgrund · ‎Publicerad som. pärleporten

Pärleporten - slutade

Se användarvillkoren för detaljer. Uppslagsordet Han har öppnat pärleporten leder hit. Visningar Visa Redigera Visa historik. Underbara Gudakärlek Mäktig, djup och ren och stor, Alla stunder, vilket under, Som i Jesu hjärta bor. Sången hade här fem verser varav den tredje, den som bäst beskriver hans omvändelse, inte finns med i de nuvarande sångböckerna och de övriga fyra har genomgått en del textbearbetning.

Pärleporten Video

Pärleporten - Samuelsons Hämtad från " https: Han återkom i början på till samma familj och Bloom bad sina vänner om papper och penna och skrev den kvällen sången som marks gk gav titeln "För blodets skull" med inledningsfrasen "Underbara gudakärlek". Visningar Visa Redigera Visa historik. Han skall öppna pärleporten Och mig en gång släppa in — Kaffebehållare i blodet, dyra blodet Han mig ncis: los angeles och gjort till sin. Sångtexter Psalmer Fredrik Arvid Bloom. Se användarvillkoren för detaljer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *