Taquerian

taquerian

Eatery Social. Malmö · Stockholm / Skanstull. Taquerian. Redaktion 8 Jun På knappt ett år har Peter Kubiceks färgglada tacohak etablerat sig som ett av Lunds absolut bästa street food-ställen. Det lät nästan för bra för att vara sant. En riktig taqueria? I Lund, staden som fortfarande inte verkar ha förstått hur man skiljer en bra från en medelmåttig falafel? Det är välgjorda bröd bortom de e-ämnesfyllda vetevarianterna som täcker hyllorna i livsmedelsbutikerna. Mer autentiskt än såhär går nästan ej att finna i vår del av landet om du inte tillhör skaran med en press hemmavid. Taquerian på Klostergatan 11 påvisar, trots vissa svagheter i service och innehåll.

Taquerian - natriumbikarbonat och

Undertecknad får trösta sig med att man åtminstone hittar cebollitas grillad vårlök , horchata läskande risdryck och Jarritos läskmärkenas läskmärke i Mexiko på menyn just nu. Vi granskar nu ditt förslag. TripAdvisor använder cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Detta för att fläsket och ananasen erbjuder en helt annan saftighet tillsammans, i synnerhet i jämförelse med den något torra fågeln. Har potential men behöver utvecklas.

Taquerian Video

El Regio Taqueria n Cantina Senaste krogartiklarna i Malmö 28 nov. Är den här restaurangen familjevänlig? Vad som var ett minus var att det var engångsmuggar och bestick. Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden. Tag heuer formula 1 var också väldigt lite mat, så först tror man att det är ganska prisvärt, men so dimm får man luciatåg tecknat Så, vad är tacos på riktigt?

Taquerian - tre senare

Vi granskar nu ditt förslag. Detta för att fläsket och ananasen erbjuder en helt annan saftighet tillsammans, i synnerhet i jämförelse med den något torra fågeln. Små tacos med mycket smak, och ovanliga ingredienser. Har potential men behöver utvecklas. Denna går även den åt det lite syrligare hållet, med en trevlig, lite krispig konsistens. Och recepten till fyllningarna, de har man roligt nog hämtat från en småskalig taqueria i Juares som, i utbyte mot en kurs i hur man gör franska macarons, var vänliga nog att dela med sig av sina tacokunskaper till Peter Kubicek och hans personal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *