Elekta stockholm

elekta stockholm

Medicinteknikbolaget Elekta har ingått en avsiktsförklaring med Stockholms läns landsting gällande leveransen av strålbehandlingsutrustning till Nya Karolinska Sjukhuset och Södersjukhuset i Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande. STOCKHOLM, 4 maj – Elekta (duzhnikov.info) bjuder in analytiker, investerare och media till en kapitalmarknadsdag den 9 juni på Norra Latin, Drottninggatan 71b (ingång från Barnhusgatan) i Stockholm. Presentationer kommer starta klockan och beräknas sluta omkring klockan Tomas Puusepp, Elektas vd. Förra året gick företaget med förlust. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter ,3 miljoner. elekta stockholm

Elekta stockholm - med frminskad

Omsättning 1 tkr Resultat -6 tkr. Elekta meddelar att amerikanska vårdbolaget 21st Century Oncology ersätter flera av sina befintliga linjäracceleratorer och mjukvara för behandlingsplanering och onkologiinformationssystem med cancerbehandlingslösningar från Elekta. Elektas koncernledning kommer, per den 7 juli , bestå av: Vänligen notera dock att det endast kommer vara möjligt att ställa frågor för deltagare som är på plats. Elekta AB publ Stockholm. Cooke, Caroline Marianne Britt 36 år Ledamot. Elekta är stolt över att vara den ledande innovatören av utrustning och mjukvara som används för att förbättra, förlänga och rädda liv på människor som har cancer eller sjukdomar i hjärnan.

Elekta stockholm - kan

By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Våra behandlingslösningar och onkologiinformationssystem är utformade för att skapa kostnadseffektiva arbetsflöden och för att driva en ständig förbättring inom strålbehandling, strålkirurgi och brachyterapi. Elektas koncernledning kommer, per den 7 juli , bestå av: Elekta är ett medicintekniskt bolag. Hämtad från " https:

Elekta stockholm Video

Urban Ponten, MD, PhD interviewed by Ladislau Steiner, MD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *