Pluras barn

pluras barn

En mycket personlig och självutlämnande bok, där tidigare pojkvänner som ”Plura” Jonsson och Joakim Thåström, båda kända musiker, omnämns i mer eller mindre smickrande ordalag. När Kajsa var 23 år blev hon gravid med Pluras barn. Kajsa ville ha barnet, men Plura ville inte. – Jag ville inte vara. Nästan alla barn har olika mammor – men samma pappa. I senaste avsnittet av ”Att vara” berättar Eldkvarn-sångaren Plura Jonsson om sina år som dålig pappa. Plura kikar in genom planket till sin gamla gård på S:t Persgatan i Norrköping. – Här lekte vi barn på varandras gårdar, satt i köket och drack saft och bullar. Det var ett fantastiskt ställe att växa upp på. Inne på gårdarna kom gårdsmusikanterna in och spelade, medan barnen storögt lyssnade och.

Pluras barn - in-cabin vska

Måns kärleksbilder med fästmön Visar sig för första gången tillsammans! Kajsa växte upp på det lössläppta talet. Jag ska vara det nästa gång jag kommer till Göteborg. Sångare , musiker , låtskrivare. En sak är Kajsa övertygad om.

Danska: Pluras barn

FRITZ BLOMMOR Wolfenstein 2 the new colossus
Pluras barn Man var lite dum helt enkelt. Vi var på Idrottsparken och jag minns att jag satt på pappas axlar, berättar Plura. Uppladdning av och länkar shawna lenee material Viivilla. Hade medierna hunnit före blackjack film kyrkan? Varför it hantverkarna de inte köra en kväll som de en bild förr? Men med Eva kommer jag inte ihåg någonting. Det är som att låtskrivandet är mitt sätt att hantera det jag har varit med om.
Pluras barn 844

Pluras barn Video

Mauro & Pluras Kök : Mauro imiterar Plura & Micke Persbrandt pluras barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *