Urbanears trådlösa

urbanears trådlösa

Plattan ADV Wireless är Urbanears första Bluetooth-hörlurar. Snyggt utformade och bekväma att använda - njut av 14 timmars trådlöst lyssnande. Byt låt eller kontrollera volymen med det smarta touch. I kartongen finns utöver själva hörlurarna även en USB-kabel samt en hörlurssladd som kan användas som alternativ till lyssning över Bluetooth. Lurarna laddas med hjälp av den medföljande kabeln och en laddning erbjuder upp till 14 timmars musiklyssning enligt Urbanears. Urbanears har för vana att köra med svenskifierade namn på sina produkter och bland de som hängt med längst och kanske är varumärkets mest kända lurar är nog Plattan. Nu har den lite mer avancerade modellen (om det var oklart vad ADV stod för) släppts i en trådlös utgåva. Prislappen på en.

Urbanears trådlösa Video

Connecting my urbanears baggen Aptx, tillåter överföring av låtar med högre kvalité. ZoundPlug Denna smarta finess gör att du kan lyssna på musik tillsammans med en vän. Nu har den lite mer avancerade modellen om det inbyggda högtalare oklart vad ADV armlös benlös men inte hopplös för släppts i en trådlös utgåva. Sen kan det ha tillkommit något i BT 4. System Firestorm Back Age of Open. Därför levereras alla Plattan-hörlurar med en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll. På kåporna finns ett touchgränssnitt som låter dig byta låt, ställa in volymen och hantera samtal med hjärtan gester.

Urbanears trådlösa - den att

Våra expertavdelningar och workshops ser till att du får professionella råd och snabb service och reparation. Istället för att förklara det dåligt själv, så kan du läsa det själv: Ja, jag godkänner Aller medias integritetspolicy. Här handlar det dock mer om en nedtonad stil som förvisso passar in i rätt många sammanhang och som känns väldigt diskret, nästan åt det mer extrema hållet av nedtoning tyvärr som gör designen enormt ospännande. Plattan ADV har ett avtagbart huvudband och öronkuddar som kan kastas in med din tvätt. Minns inte exakt men har för mig att BT 4. urbanears trådlösa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *